Crashes to log in screen (Lunar Client - Minecraft)

I open Lunar Client start the game make all the settings to a minimum and try connecting to my server it starts loading the custom texture pack from the server and it crashes to log in screen

╭─edupro@pamosties in /var/log🔒 took 241ms
╰─λ garuda-inxi
System:
Kernel: 6.2.2-zen2-1-zen arch: x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 12.2.1
parameters: BOOT_IMAGE=/@/boot/vmlinuz-linux-zen
root=UUID=5903cfb5-e724-4b2a-aeec-a1db3faa4c33 rw rootflags=subvol=@
quiet quiet splash rd.udev.log_priority=3 vt.global_cursor_default=0
resume=UUID=15b5782d-4b5b-40c9-8106-b3eb1c180cd0 loglevel=3 ibt=off
Desktop: KDE Plasma v: 5.27.2 tk: Qt v: 5.15.8 info: latte-dock
wm: kwin_x11 vt: 1 dm: SDDM Distro: Garuda Linux base: Arch Linux
Machine:
Type: Desktop Mobo: ASRock model: B75 Pro3-M serial: <superuser required>
BIOS: American Megatrends v: P1.70 date: 03/02/2013
CPU:
Info: model: Intel Core i3-2120 bits: 64 type: MT MCP arch: Sandy Bridge
gen: core 2 level: v2 built: 2010-12 process: Intel 32nm family: 6
model-id: 0x2A (42) stepping: 7 microcode: 0x2F
Topology: cpus: 1x cores: 2 tpc: 2 threads: 4 smt: enabled cache:
L1: 128 KiB desc: d-2x32 KiB; i-2x32 KiB L2: 512 KiB desc: 2x256 KiB
L3: 3 MiB desc: 1x3 MiB
Speed (MHz): avg: 3292 high: 3293 min/max: 1600/3300 scaling:
driver: intel_cpufreq governor: performance cores: 1: 3292 2: 3292 3: 3293
4: 3292 bogomips: 26339
Flags: avx ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
Vulnerabilities: <filter>
Graphics:
Device-1: NVIDIA GK106 [GeForce GTX 650 Ti] vendor: Micro-Star MSI
driver: nouveau v: kernel non-free: series: 470.xx+
status: legacy-active (EOL~2023/24) arch: Kepler code: GKxxx
process: TSMC 28nm built: 2012-18 pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s lanes: 16
link-max: gen: 3 speed: 8 GT/s ports: active: HDMI-A-1
empty: DVI-D-1,DVI-I-1 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:11c6 class-ID: 0300
temp: 35.0 C
Device-2: Logitech Webcam C270 type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo
bus-ID: 1-1.6:3 chip-ID: 046d:0825 class-ID: 0102 serial: <filter>
Display: x11 server: X.Org v: 21.1.7 with: Xwayland v: 22.1.8
compositor: kwin_x11 driver: X: loaded: nouveau unloaded: modesetting
alternate: fbdev,nv,vesa dri: nouveau gpu: nouveau display-ID: :0
screens: 1
Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x285mm (20.00x11.22")
s-diag: 582mm (22.93")
Monitor-1: HDMI-A-1 mapped: HDMI-1 model: ASUS VG249 serial: <filter>
built: 2021 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 93 gamma: 1.2
size: 527x296mm (20.75x11.65") diag: 604mm (23.8") ratio: 16:9 modes:
max: 1920x1080 min: 720x400
API: OpenGL v: 4.3 Mesa 22.3.6 renderer: NVE6 direct-render: Yes
Audio:
Device-1: Intel 7 Series/C216 Family High Definition Audio vendor: ASRock
driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 1-1.6:3 bus-ID: 00:1b.0
chip-ID: 046d:0825 class-ID: 0102 chip-ID: 8086:1e20 class-ID: 0403
serial: <filter>
Device-2: NVIDIA GK106 HDMI Audio vendor: Micro-Star MSI
driver: snd_hda_intel v: kernel pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s lanes: 16
link-max: gen: 3 speed: 8 GT/s bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0e0b
class-ID: 0403
Device-3: Logitech Webcam C270 type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo
Sound API: ALSA v: k6.2.2-zen2-1-zen running: yes
Sound Server-1: PulseAudio v: 16.1 running: no
Sound Server-2: PipeWire v: 0.3.66 running: yes
Network:
Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
vendor: ASRock driver: r8169 v: kernel pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s lanes: 1
port: c000 bus-ID: 04:00.0 chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200
IF: enp4s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:
Local Storage: total: 447.14 GiB used: 107.95 GiB (24.1%)
SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required.
ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Kingston model: SV300S37A240G
size: 223.57 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 3.0 Gb/s
type: SSD serial: <filter> rev: BBF0 scheme: MBR
ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 vendor: Kingston model: SA400S37240G
size: 223.57 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s
type: SSD serial: <filter> rev: 0102 scheme: MBR
Partition:
ID-1: / raw-size: 210.78 GiB size: 210.78 GiB (100.00%)
used: 107.95 GiB (51.2%) fs: btrfs dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
ID-2: /home raw-size: 210.78 GiB size: 210.78 GiB (100.00%)
used: 107.95 GiB (51.2%) fs: btrfs dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
ID-3: /var/log raw-size: 210.78 GiB size: 210.78 GiB (100.00%)
used: 107.95 GiB (51.2%) fs: btrfs dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
ID-4: /var/tmp raw-size: 210.78 GiB size: 210.78 GiB (100.00%)
used: 107.95 GiB (51.2%) fs: btrfs dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
Swap:
Kernel: swappiness: 133 (default 60) cache-pressure: 100 (default)
ID-1: swap-1 type: zram size: 11.62 GiB used: 383 MiB (3.2%) priority: 100
dev: /dev/zram0
ID-2: swap-2 type: partition size: 12.79 GiB used: 0 KiB (0.0%)
priority: -2 dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2
Sensors:
System Temperatures: cpu: 48.0 C mobo: N/A gpu: nouveau temp: 35.0 C
Fan Speeds (RPM): N/A gpu: nouveau fan: 1140
Info:
Processes: 214 Uptime: 1h 16m wakeups: 0 Memory: 11.63 GiB
used: 3.09 GiB (26.6%) Init: systemd v: 253 default: graphical
tool: systemctl Compilers: gcc: 12.2.1 Packages: 1957 pm: pacman pkgs: 1948
libs: 530 tools: octopi,paru pm: flatpak pkgs: 9 Shell: fish v: 3.6.0
default: Bash v: 5.1.16 running-in: konsole inxi: 3.3.25
Garuda (2.6.15-1):
System install date:     2023-03-05
Last full system update: 2023-03-20 ↻
Is partially upgraded:   No
Relevant software:       snapper NetworkManager mkinitcpio
Windows dual boot:       <superuser required>
Failed units:            [email protected]

Logs?

Is there a more recent BIOS update for your machine?

You’ve got to reboot first, or nothing much you or anyone says is relevant.

5 Likes

I found it was like almost the newest update so i check it

Where is logs?

run it in the terminal.

Also, try the appimage: Download | Lunar Client

1 Like

Oh no My cs go crashes too after launching it and I start the game shows the loading map screen and goes to login screen -_-

Guys please what log do i send to you

I did it btw didnt work
i tried normal cmd and sudo

sudo

you did not nooo

didnt work

ok?

basicly i uninstalled everything with Name minecraft or lunarclient
and installed it again
Didnt work

Didnt work

mhm

Can you really be helpful pls?

can you provide useful information?

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.