Sound on LibreWolf (french name) browser disappears

Hi,
First of all many thanks for Garuda Distribution, it's really appreciated. Amazing interface.
My issue appears when I watch a movie on youtube and I change the time. The sound disappears.
I decrease suddenly and after I have to close the browser and open it one more time to have the sound on the video. This issue is continuous. If I do it one more time, the issue appears.
In fact it's on all software. Steam is the same..
I guess, it could be a driver issue. my PC : Asus Zenbook UX533 FD
Many Thanks
Regards

Voodoo? :slight_smile:

You move forward in the timeline?

Has it ever worked flawlessly?
If so, what did you change?
This phenomenon is unknown to me.
What has your Whoogle search revealed so far?

Read

please
and post

inxi -Fxxxza

as text!

and
:slight_smile:

4 Likes

Hi,
It never worked.
It's always the same. the sound is hearing during few second and after it disappears.
I tried to hear music on deezer in web browser, the music start but after 2 seconds it disappears.
I send you a link
Videos
Many thanks
Regards

Ok, but post your inxi as text!!!

1 Like
System:    Kernel: 5.11.7-zen1-1-zen x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 10.2.0 
parameters: BOOT_IMAGE=/@/boot/vmlinuz-linux-zen root=UUID=3683dbc0-84a2-436a-a24e-79320782d484 
rw [email protected] quiet splash rd.udev.log_priority=3 vt.global_cursor_default=0 
systemd.unified_cgroup_hierarchy=1 loglevel=3 
Desktop: KDE Plasma 5.21.3 tk: Qt 5.15.2 info: latte-dock wm: kwin_x11 vt: 1 dm: SDDM 
Distro: Garuda Linux base: Arch Linux 
Machine:   Type: Laptop System: ASUSTeK product: ZenBook UX533FD_UX533FD v: 1.0 serial: <filter> 
Mobo: ASUSTeK model: UX533FD v: 1.0 serial: <filter> UEFI: American Megatrends v: UX533FD.306 
date: 10/16/2019 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 59.9 Wh (100.0%) condition: 59.9/73.0 Wh (82.1%) volts: 15.6 min: 15.6 
model: ASUSTeK ASUS Battery type: Li-ion serial: N/A status: Not charging cycles: 222 
CPU:       Info: Quad Core model: Intel Core i7-8565U bits: 64 type: MT MCP arch: Kaby Lake note: check 
family: 6 model-id: 8E (142) stepping: B (11) microcode: DE cache: L2: 8 MiB 
flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 31999 
Speed: 4539 MHz min/max: 400/4600 MHz Core speeds (MHz): 1: 4539 2: 4173 3: 4543 4: 4554 
5: 4477 6: 4499 7: 4538 8: 4034 
Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: KVM: VMX disabled 
Type: l1tf status: Not affected 
Type: mds mitigation: Clear CPU buffers; SMT vulnerable 
Type: meltdown status: Not affected 
Type: spec_store_bypass mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp 
Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
Type: spectre_v2 
mitigation: Full generic retpoline, IBPB: conditional, IBRS_FW, STIBP: conditional, RSB filling 
Type: srbds mitigation: Microcode 
Type: tsx_async_abort status: Not affected 
Graphics:  Device-1: Intel UHD Graphics 620 vendor: ASUSTeK driver: i915 v: kernel bus-ID: 00:02.0 
chip-ID: 8086:3ea0 class-ID: 0300 
Device-2: NVIDIA GP107M [GeForce GTX 1050 Mobile] vendor: ASUSTeK driver: nvidia v: 460.67 
alternate: nouveau,nvidia_drm bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 10de:1c8d class-ID: 0302 
Device-3: IMC Networks USB2.0 HD IR UVC WebCam type: USB driver: uvcvideo bus-ID: 1-5:2 
chip-ID: 13d3:56cb class-ID: 0e02 serial: <filter> 
Display: x11 server: X.Org 1.20.10 compositor: kwin_x11 driver: loaded: intel,nvidia 
unloaded: modesetting,nouveau alternate: fbdev,nv,vesa display-ID: :0 screens: 1 
Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x285mm (20.0x11.2") s-diag: 582mm (22.9") 
Monitor-1: eDP1 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 143 size: 340x190mm (13.4x7.5") diag: 389mm (15.3") 
OpenGL: renderer: Mesa Intel UHD Graphics 620 (WHL GT2) v: 4.6 Mesa 20.3.4 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel Cannon Point-LP High Definition Audio vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel 
v: kernel alternate: snd_soc_skl,snd_sof_pci bus-ID: 00:1f.3 chip-ID: 8086:9dc8 class-ID: 0403 
Sound Server-1: ALSA v: k5.11.7-zen1-1-zen running: yes 
Sound Server-2: JACK v: 0.125.0 running: no 
Sound Server-3: PulseAudio v: 14.2 running: yes 
Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.24 running: yes 
Network:   Device-1: Intel Cannon Point-LP CNVi [Wireless-AC] driver: iwlwifi v: kernel port: 4000 
bus-ID: 00:14.3 chip-ID: 8086:9df0 class-ID: 0280 
IF: wlo1 state: up mac: <filter> 
Bluetooth: Device-1: Intel Bluetooth 9460/9560 Jefferson Peak (JfP) type: USB driver: btusb v: 0.8 
bus-ID: 1-10:3 chip-ID: 8087:0aaa class-ID: e001 
Report: ID: hci0 state: up address: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 931.51 GiB used: 10.46 GiB (1.1%) 
SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Dogfish Technolgy model: SSD 1TB size: 931.51 GiB 
block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s rotation: SSD serial: <filter> 
rev: XKR scheme: GPT
Partition: ID-1: / raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%) used: 10.44 GiB (21.4%) fs: btrfs
dev: /dev/sda5 maj-min: 8:5
ID-2: /boot/efi raw-size: 100 MiB size: 96 MiB (96.00%) used: 25.5 MiB (26.5%) fs: vfat
dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
ID-3: /home raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%) used: 10.44 GiB (21.4%) fs: btrfs
dev: /dev/sda5 maj-min: 8:5
ID-4: /var/log raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%) used: 10.44 GiB (21.4%) fs: btrfs
dev: /dev/sda5 maj-min: 8:5
ID-5: /var/tmp raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%) used: 10.44 GiB (21.4%) fs: btrfs
dev: /dev/sda5 maj-min: 8:5
Swap:      Kernel: swappiness: 10 (default 60) cache-pressure: 75 (default 100)
ID-1: swap-1 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram0
ID-2: swap-2 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram1
ID-3: swap-3 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram2
ID-4: swap-4 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram3
ID-5: swap-5 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram4
ID-6: swap-6 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram5
ID-7: swap-7 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram6
ID-8: swap-8 type: zram size: 1.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 32767 dev: /dev/zram7
Sensors:   System Temperatures: cpu: 59.0 C mobo: N/A
Fan Speeds (RPM): cpu: 3200
Info:      Processes: 291 Uptime: 2h 55m wakeups: 3575 Memory: 15.45 GiB used: 3.53 GiB (22.8%)
Init: systemd v: 247 tool: systemctl Compilers: gcc: 10.2.0 clang: 11.1.0 Packages:
pacman: 1369 lib: 418 Shell: fish v: 3.2.0 running-in: konsole inxi: 3.3.03

Hi,
I updated my computer this morning. My sound problem is solved.
Many thanks.
I love your OS

1 Like

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.