Google Chrome Does not Scroll on Garudalinux Forum

So the issues I am having is specifically tied to only Chrome web browsers using garudalinux.org website specifically it refuses to scroll down and I have no clue as to why. I have not noticed this behavior on other websites so not sure if I am the only one with this problem. Not sure what to do to fix it cause this forum works perfectly ok using FireDragon. I tend to not use FireDragon as much since there usually some websites I use that do not work. I have attached the inxi as required if you know a solution let me know please. I have tried to search the forum but none of the topics I have found relate.

seankipina  ~  garuda-inxi
perl: warning: Setting locale failed.
perl: warning: Please check that your locale settings:
LANGUAGE = "",
LC_ALL = (unset),
LC_ADDRESS = "fi_FI.UTF-8",
LC_NAME = "fi_FI.UTF-8",
LC_MONETARY = "en_FI.UTF-8",
LC_PAPER = "fi_FI.UTF-8",
LC_IDENTIFICATION = "fi_FI.UTF-8",
LC_TELEPHONE = "fi_FI.UTF-8",
LC_MEASUREMENT = "en_FI.UTF-8",
LC_TIME = "en_FI.UTF-8",
LC_NUMERIC = "en_FI.UTF-8",
LANG = "en_US.UTF-8"
are supported and installed on your system.
perl: warning: Falling back to a fallback locale ("en_US.UTF-8").
System:
Kernel: 6.4.11-zen2-1-zen arch: x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 13.2.1
clocksource: tsc available: acpi_pm
parameters: BOOT_IMAGE=/@/boot/vmlinuz-linux-zen
root=UUID=2a5f1ef7-cf3c-4d61-97d8-f88fc4fb0578 rw rootflags=subvol=@
quiet quiet rd.udev.log_priority=3 vt.global_cursor_default=0 loglevel=3
ibt=off
Desktop: KDE Plasma v: 5.27.7 tk: Qt v: 5.15.10 wm: kwin_x11 vt: 2
dm: SDDM Distro: Garuda Linux base: Arch Linux
Machine:
Type: Laptop System: Razer product: Blade 17 (2022) - RZ09-0423 v: 8.04
serial: <superuser required> Chassis: type: 10 serial: <superuser required>
Mobo: Razer model: DI780 v: 4 serial: <superuser required> UEFI: Razer
v: 1.09 date: 01/10/2023
Battery:
ID-1: BAT0 charge: 64.1 Wh (77.2%) condition: 83.0/82.1 Wh (101.2%)
volts: 16.1 min: 15.4 model: Razer Blade type: Unknown serial: <filter>
status: not charging
CPU:
Info: model: 12th Gen Intel Core i9-12900H bits: 64 type: MST AMCP
arch: Alder Lake gen: core 12 level: v3 note: check built: 2021+
process: Intel 7 (10nm ESF) family: 6 model-id: 0x9A (154) stepping: 3
microcode: 0x42C
Topology: cpus: 1x cores: 14 mt: 6 tpc: 2 st: 8 threads: 20 smt: enabled
cache: L1: 1.2 MiB desc: d-8x32 KiB, 6x48 KiB; i-6x32 KiB, 8x64 KiB
L2: 11.5 MiB desc: 6x1.2 MiB, 2x2 MiB L3: 24 MiB desc: 1x24 MiB
Speed (MHz): avg: 2203 high: 2900 min/max: 400/4900:5000:3800 scaling:
driver: intel_pstate governor: powersave cores: 1: 400 2: 2900 3: 2900
4: 1396 5: 1420 6: 2900 7: 917 8: 2900 9: 1023 10: 2900 11: 1317 12: 1554
13: 2900 14: 2900 15: 2900 16: 2900 17: 2900 18: 2900 19: 1252 20: 2900
bogomips: 116736
Flags: avx avx2 ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
Vulnerabilities: <filter>
Graphics:
Device-1: Intel Alder Lake-P Integrated Graphics vendor: Razer USA
driver: i915 v: kernel arch: Gen-12.2 process: Intel 10nm built: 2021-22+
ports: active: eDP-1 empty: none bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 8086:46a6
class-ID: 0300
Device-2: NVIDIA GA103M [GeForce RTX 3080 Ti Mobile] vendor: Razer USA
driver: nvidia v: 535.98 alternate: nouveau,nvidia_drm non-free: 535.xx+
status: current (as of 2023-08) arch: Ampere code: GAxxx
process: TSMC n7 (7nm) built: 2020-22 pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s
lanes: 8 link-max: gen: 4 speed: 16 GT/s lanes: 16 bus-ID: 01:00.0
chip-ID: 10de:2420 class-ID: 0300
Device-3: IMC Networks Integrated RGB Camera driver: uvcvideo type: USB
rev: 2.0 speed: 480 Mb/s lanes: 1 mode: 2.0 bus-ID: 3-8:4 chip-ID: 13d3:5279
class-ID: 0e02 serial: <filter>
Display: x11 server: X.Org v: 21.1.8 with: Xwayland v: 23.2.0
compositor: kwin_x11 driver: X: loaded: modesetting,nvidia unloaded: nouveau
alternate: fbdev,intel,nv,vesa dri: iris gpu: i915 display-ID: :0
screens: 1
Screen-1: 0 s-res: 3840x2160 s-dpi: 96 s-size: 1016x571mm (40.00x22.48")
s-diag: 1165mm (45.88")
Monitor-1: eDP-1 model: AU Optronics 0x749d built: 2021 res: 3840x2160
dpi: 256 gamma: 1.2 size: 381x214mm (15x8.43") diag: 437mm (17.2")
ratio: 16:9 modes: 3840x2160
API: OpenGL v: 4.6 Mesa 23.1.6 renderer: Mesa Intel Graphics (ADL GT2)
direct-render: Yes
Audio:
Device-1: Intel Alder Lake PCH-P High Definition Audio vendor: Razer USA
driver: sof-audio-pci-intel-tgl
alternate: snd_hda_intel,snd_sof_pci_intel_tgl bus-ID: 00:1f.3
chip-ID: 8086:51c8 class-ID: 0401
Device-2: NVIDIA vendor: Razer USA driver: snd_hda_intel v: kernel pcie:
gen: 1 speed: 2.5 GT/s lanes: 8 link-max: gen: 4 speed: 16 GT/s lanes: 16
bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:2288 class-ID: 0403
API: ALSA v: k6.4.11-zen2-1-zen status: kernel-api with: aoss
type: oss-emulator tools: N/A
Server-1: PipeWire v: 0.3.77 status: active with: 1: pipewire-pulse
status: active 2: wireplumber status: active 3: pipewire-alsa type: plugin
4: pw-jack type: plugin tools: pactl,pw-cat,pw-cli,wpctl
Network:
Device-1: Intel Alder Lake-P PCH CNVi WiFi vendor: Rivet Networks
driver: iwlwifi v: kernel bus-ID: 00:14.3 chip-ID: 8086:51f0 class-ID: 0280
IF: wlo1 state: up mac: <filter>
Device-2: Realtek RTL8125 2.5GbE vendor: Razer USA driver: r8169 v: kernel
pcie: gen: 2 speed: 5 GT/s lanes: 1 port: 3000 bus-ID: 04:00.0
chip-ID: 10ec:8125 class-ID: 0200
IF: enp4s0 state: down mac: <filter>
Bluetooth:
Device-1: Intel driver: btusb v: 0.8 type: USB rev: 2.0 speed: 12 Mb/s
lanes: 1 mode: 1.1 bus-ID: 3-10:5 chip-ID: 8087:0033 class-ID: e001
Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: up address: <filter> bt-v: 5.3
lmp-v: 12 status: discoverable: no pairing: no class-ID: 7c010c
Drives:
Local Storage: total: 4.57 TiB used: 38.83 GiB (0.8%)
SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required.
ID-1: /dev/nvme0n1 maj-min: 259:0 vendor: Samsung
model: MZVL21T0HCLR-00B00 size: 953.87 GiB block-size: physical: 512 B
logical: 512 B speed: 63.2 Gb/s lanes: 4 tech: SSD serial: <filter>
fw-rev: GXA7601Q temp: 31.9 C scheme: GPT
ID-2: /dev/nvme1n1 maj-min: 259:7 vendor: Western Digital
model: WDS400T3X0C-00SJG0 size: 3.64 TiB block-size: physical: 512 B
logical: 512 B speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 tech: SSD serial: <filter>
fw-rev: 114000WD temp: 33.9 C scheme: GPT
Partition:
ID-1: / raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%)
used: 38.78 GiB (79.4%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6
ID-2: /boot/efi raw-size: 100 MiB size: 96 MiB (96.00%)
used: 48.6 MiB (50.6%) fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p2 maj-min: 259:2
ID-3: /home raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%)
used: 38.78 GiB (79.4%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6
ID-4: /var/log raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%)
used: 38.78 GiB (79.4%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6
ID-5: /var/tmp raw-size: 48.83 GiB size: 48.83 GiB (100.00%)
used: 38.78 GiB (79.4%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6
Swap:
Kernel: swappiness: 133 (default 60) cache-pressure: 100 (default) zswap: no
ID-1: swap-1 type: zram size: 31.04 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 100
comp: zstd avail: lzo,lzo-rle,lz4,lz4hc,842 max-streams: 20 dev: /dev/zram0
Sensors:
System Temperatures: cpu: 36.0 C mobo: N/A
Fan Speeds (rpm): N/A
Info:
Processes: 543 Uptime: 2h 6m wakeups: 10563 Memory: total: 32 GiB note: est.
available: 31.04 GiB used: 9.24 GiB (29.8%) Init: systemd v: 254
default: graphical tool: systemctl Compilers: gcc: 13.2.1 Packages:
pm: pacman pkgs: 1891 libs: 524 tools: octopi,paru Shell: fish v: 3.6.1
running-in: konsole inxi: 3.3.29
Garuda (2.6.16-1):
System install date:     2023-07-10
Last full system update: 2023-08-21
Is partially upgraded:   No
Relevant software:       snapper NetworkManager dracut nvidia-dkms
Windows dual boot:       Probably (Run as root to verify)
Failed units:

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.