Cant retrieve themes from chaotic aur

Hey! So i was doing my weekly system update and all of a sudden i was unable to download the 2 themes for dragonized from the chaotic aur at first i thought it was a mirror issue so i refreshed them then i deleted the chaotic aur mirrors and re fetched the mirrors but still no joy.

System:    Kernel: 5.13.5-zen1-1-zen x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 11.1.0 
parameters: BOOT_IMAGE=/@/boot/vmlinuz-linux-zen root=UUID=e8ce5208-37d5-4260-9f6a-50ef36f757b6 
rw [email protected] quiet splash rd.udev.log_priority=3 vt.global_cursor_default=0 
systemd.unified_cgroup_hierarchy=1 loglevel=3 
Desktop: KDE Plasma 5.22.4 tk: Qt 5.15.2 info: latte-dock wm: kwin_x11 vt: 1 dm: SDDM 
Distro: Garuda Linux base: Arch Linux 
Machine:   Type: Laptop System: LENOVO product: 80TJ v: Lenovo ideapad 110-15ACL serial: <filter> Chassis: 
type: 10 v: Lenovo ideapad 110-15ACL serial: <filter> 
Mobo: LENOVO model: Nano 5A8 v: SDK0J40679 WIN serial: <filter> UEFI: Lenovo v: 1QCN32WW 
date: 08/18/2016 
Battery:   ID-1: BATT charge: 3.9 Wh (100.0%) condition: 3.9/23.8 Wh (16.5%) volts: 12.2 min: 10.8 
model: LENOVO LCFC type: Unknown serial: <filter> status: Full 
CPU:       Info: Quad Core model: AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics bits: 64 type: MCP 
arch: Puma family: 16 (22) model-id: 30 (48) stepping: 1 microcode: 7030105 cache: L2: 2 MiB 
flags: avx lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 17566 
Speed: 2364 MHz min/max: 1000/2200 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 1: 2364 2: 2357 
3: 2243 4: 2482 
Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
Type: l1tf status: Not affected 
Type: mds status: Not affected 
Type: meltdown status: Not affected 
Type: spec_store_bypass mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp 
Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
Type: spectre_v2 mitigation: Full AMD retpoline, STIBP: disabled, RSB filling 
Type: srbds status: Not affected 
Type: tsx_async_abort status: Not affected 
Graphics:  Device-1: AMD Mullins [Radeon R4/R5 Graphics] vendor: Lenovo driver: radeon v: kernel 
alternate: amdgpu bus-ID: 00:01.0 chip-ID: 1002:9851 class-ID: 0300 
Device-2: AMD Sun XT [Radeon HD 8670A/8670M/8690M / R5 M330 / M430 / Radeon 520 Mobile] 
vendor: Lenovo driver: radeon v: kernel alternate: amdgpu bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 1002:6660 
class-ID: 0380 
Device-3: IMC Networks EasyCamera type: USB driver: uvcvideo bus-ID: 2-1.2:4 chip-ID: 13d3:a745 
class-ID: 0e02 serial: <filter> 
Display: x11 server: X.Org 1.20.12 compositor: kwin_x11 driver: loaded: ati,radeon 
unloaded: modesetting alternate: fbdev,vesa display-ID: :0 screens: 1 
Screen-1: 0 s-res: 1366x768 s-dpi: 96 s-size: 361x203mm (14.2x8.0") s-diag: 414mm (16.3") 
Monitor-1: eDP res: 1366x768 hz: 60 dpi: 101 size: 344x193mm (13.5x7.6") diag: 394mm (15.5") 
OpenGL: renderer: AMD KABINI (DRM 2.50.0 5.13.5-zen1-1-zen LLVM 12.0.1) v: 4.5 Mesa 21.1.5 
direct render: Yes 
Audio:     Device-1: AMD Kabini HDMI/DP Audio vendor: Lenovo driver: snd_hda_intel v: kernel 
bus-ID: 00:01.1 chip-ID: 1002:9840 class-ID: 0403 
Device-2: AMD FCH Azalia vendor: Lenovo driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 00:14.2 
chip-ID: 1022:780d class-ID: 0403 
Sound Server-1: ALSA v: k5.13.5-zen1-1-zen running: yes 
Sound Server-2: JACK v: 1.9.19 running: no 
Sound Server-3: PulseAudio v: 14.2 running: no 
Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.32 running: yes 
Network:   Device-1: Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter vendor: Lenovo 
driver: ath10k_pci v: kernel port: 2000 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 168c:0042 class-ID: 0280 
IF: wlp2s0 state: up mac: <filter> 
Device-2: Realtek RTL810xE PCI Express Fast Ethernet vendor: Lenovo driver: r8169 v: kernel 
port: 1000 bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 10ec:8136 class-ID: 0200 
IF: enp3s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Bluetooth: Device-1: Qualcomm Atheros type: USB driver: btusb v: 0.8 bus-ID: 2-1.1:3 chip-ID: 0cf3:e360 
class-ID: e001
Report: bt-adapter ID: hci0 rfk-id: 2 state: up address: <filter>
Drives:    Local Storage: total: 223.58 GiB used: 15.52 GiB (6.9%)
SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required.
ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Western Digital model: WDS240G2G0A-00JH30 size: 223.58 GiB
block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s type: SSD serial: <filter> rev: 0000
scheme: GPT
Partition: ID-1: / raw-size: 74.98 GiB size: 74.98 GiB (100.00%) used: 15.48 GiB (20.6%) fs: btrfs
dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3
ID-2: /boot/efi raw-size: 512 MiB size: 511 MiB (99.80%) used: 38.3 MiB (7.5%) fs: vfat
dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
ID-3: /home raw-size: 74.98 GiB size: 74.98 GiB (100.00%) used: 15.48 GiB (20.6%) fs: btrfs
dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3
ID-4: /var/log raw-size: 74.98 GiB size: 74.98 GiB (100.00%) used: 15.48 GiB (20.6%) fs: btrfs
dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3
ID-5: /var/tmp raw-size: 74.98 GiB size: 74.98 GiB (100.00%) used: 15.48 GiB (20.6%) fs: btrfs
dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3
Swap:      Kernel: swappiness: 133 (default 60) cache-pressure: 100 (default)
ID-1: swap-1 type: zram size: 6.69 GiB used: 256 KiB (0.0%) priority: 100 dev: /dev/zram0
Sensors:   System Temperatures: cpu: 77.9 C mobo: N/A
Fan Speeds (RPM): N/A
GPU: device: radeon temp: 78.0 C device: radeon temp: 55.0 C
Info:      Processes: 227 Uptime: 16m wakeups: 1 Memory: 6.69 GiB used: 2.64 GiB (39.5%) Init: systemd
v: 249 tool: systemctl Compilers: gcc: 11.1.0 clang: 12.0.1 Packages: pacman: 1180 lib: 298
Shell: fish v: 3.3.1 default: Bash v: 5.1.8 running-in: konsole inxi: 3.3.06
6 Likes

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.