Can someone tell me where the mockturtl/icons for weather applet should be

Can anyone tell me where the weather applet icons should be and how to reinstall them?
The mockturtl conditions icons disappeared, just shows blank boxes where conditions should be. Not sure what broke it.
I deleted the applet and reinstalled but then is just shows the condition on taskbar, but not when you open the applet to see forecasts.

inxi -Fx
System:
  Host: inspiron3670 Kernel: 6.8.7-zen1-2-zen arch: x86_64 bits: 64
    compiler: gcc v: 13.2.1
  Desktop: Cinnamon v: 6.0.4 Distro: Garuda base: Arch Linux
Machine:
  Type: Desktop System: Dell product: Inspiron 3670 v: N/A
    serial: <superuser required>
  Mobo: Dell model: 0H4VK7 v: A01 serial: <superuser required> UEFI: Dell
    v: 2.21.0 date: 12/03/2021
Battery:
  Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech Wireless Mouse M325
    charge: 55% (should be ignored) status: discharging
CPU:
  Info: 6-core model: Intel Core i5-9600K bits: 64 type: MCP arch: Coffee Lake
    rev: C cache: L1: 384 KiB L2: 1.5 MiB L3: 9 MiB
  Speed (MHz): avg: 800 min/max: 800/4600 cores: 1: 800 2: 800 3: 800 4: 800
    5: 800 6: 800 bogomips: 44398
  Flags: avx avx2 ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
Graphics:
  Device-1: Intel CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 630] vendor: Dell
    driver: i915 v: kernel arch: Gen-9.5 bus-ID: 00:02.0
  Device-2: NVIDIA GP108 [GeForce GT 1030] vendor: Gigabyte driver: nvidia
    v: 550.76 arch: Pascal bus-ID: 01:00.0
  Display: x11 server: X.Org v: 21.1.13 with: Xwayland v: 23.2.6 driver: X:
    loaded: modesetting,nvidia unloaded: nouveau dri: iris
    gpu: nvidia,nvidia-nvswitch resolution: 1920x1080~75Hz
  API: EGL v: 1.5 drivers: iris,nvidia,swrast platforms:
    active: gbm,x11,surfaceless,device inactive: wayland,device-1
  API: OpenGL v: 4.6.0 compat-v: 4.5 vendor: nvidia mesa v: 550.76
    glx-v: 1.4 direct-render: yes renderer: NVIDIA GeForce GT 1030/PCIe/SSE2
  API: Vulkan v: 1.3.279 drivers: nvidia,intel,llvmpipe surfaces: xcb,xlib
    devices: 3
Audio:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH cAVS vendor: Dell driver: snd_hda_intel
    v: kernel bus-ID: 00:1f.3
  Device-2: NVIDIA GP108 High Definition Audio vendor: Gigabyte
    driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 01:00.1
  API: ALSA v: k6.8.7-zen1-2-zen status: kernel-api
  Server-1: PipeWire v: 1.0.5 status: active
Network:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH CNVi WiFi driver: iwlwifi v: kernel
    bus-ID: 00:14.3
  IF: wlo1 state: down mac: 1e:c5:b7:58:18:f1
  Device-2: Intel Ethernet I225-V driver: igc v: kernel port: N/A
    bus-ID: 03:00.0
  IF: enp3s0 state: up speed: 2500 Mbps duplex: full mac: 1c:fd:08:76:a4:2a
Bluetooth:
  Device-1: Intel Bluetooth 9460/9560 Jefferson Peak (JfP) driver: btusb
    v: 0.8 type: USB bus-ID: 1-14:5
  Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: down bt-service: enabled,running
    rfk-block: hardware: no software: yes address: 3C:9C:0F:4E:DB:3E bt-v: 5.1
    lmp-v: 10
Drives:
  Local Storage: total: 2.27 TiB used: 692.06 GiB (29.7%)
  ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Crucial model: CT500P3PSSD8 size: 465.76 GiB
    temp: 30.9 C
  ID-2: /dev/sda vendor: Western Digital model: WD20EARX-00PASB0
    size: 1.82 TiB
Partition:
  ID-1: / size: 232.52 GiB used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p5
  ID-2: /boot/efi size: 96 MiB used: 35.7 MiB (37.2%) fs: vfat
    dev: /dev/nvme0n1p1
  ID-3: /home size: 232.52 GiB used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p5
  ID-4: /var/log size: 232.52 GiB used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p5
  ID-5: /var/tmp size: 232.52 GiB used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p5
Swap:
  ID-1: swap-1 type: zram size: 31.14 GiB used: 0 KiB (0.0%) dev: /dev/zram0
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 33.0 C pch: 45.0 C mobo: 31.0 C gpu: nvidia
    temp: 40 C
  Fan Speeds (rpm): fan-1: 989 gpu: nvidia fan: 34%
Info:
  Memory: total: 32 GiB available: 31.14 GiB used: 2.77 GiB (8.9%)
  Processes: 286 Uptime: 2h 27m Init: systemd
  Packages: 1691 Compilers: gcc: 13.2.1 Shell: fish v: 3.7.1 inxi: 3.3.34

Please post your garuda-inxi instead of inxi -Fx.

1 Like

Sorry

System:
  Kernel: 6.8.7-zen1-2-zen arch: x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 13.2.1
    clocksource: tsc avail: acpi_pm
    parameters: BOOT_IMAGE=/@/boot/vmlinuz-linux-zen
    root=UUID=f05fdfe0-830a-4af8-ae75-692329a3c995 rw rootflags=subvol=@
    quiet loglevel=3 ibt=off
  Desktop: Cinnamon v: 6.0.4 tk: GTK v: 3.24.41 wm: Muffin v: 6.0.1 tools:
    avail: cinnamon-screensaver,xautolock dm: LightDM v: 1.32.0 Distro: Garuda
    base: Arch Linux
Machine:
  Type: Desktop System: Dell product: Inspiron 3670 v: N/A serial: <filter>
    Chassis: type: 3 serial: <filter>
  Mobo: Dell model: 0H4VK7 v: A01 serial: <filter> part-nu: 0868
    uuid: 4c4c4544-0047-4810-8036-c2c04f315332 UEFI: Dell v: 2.21.0
    date: 12/03/2021
Battery:
  Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech Wireless Mouse M325
    serial: <filter> charge: 55% (should be ignored) rechargeable: yes
    status: discharging
CPU:
  Info: model: Intel Core i5-9600K socket: LGA1151 (U3E1) note: check bits: 64
    type: MCP arch: Coffee Lake gen: core 9 level: v3 note: check built: 2018
    process: Intel 14nm family: 6 model-id: 0x9E (158) stepping: 0xC (12)
    microcode: 0xF6
  Topology: cpus: 1x cores: 6 smt: <unsupported> cache: L1: 384 KiB
    desc: d-6x32 KiB; i-6x32 KiB L2: 1.5 MiB desc: 6x256 KiB L3: 9 MiB
    desc: 1x9 MiB
  Speed (MHz): avg: 2063 high: 4600 min/max: 800/4600 base/boost: 3663/4300
    scaling: driver: intel_pstate governor: performance volts: 1.0 V
    ext-clock: 100 MHz cores: 1: 800 2: 800 3: 4600 4: 800 5: 800 6: 4580
    bogomips: 44398
  Flags: avx avx2 ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
  Vulnerabilities: <filter>
Graphics:
  Device-1: Intel CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 630] vendor: Dell
    driver: i915 v: kernel arch: Gen-9.5 process: Intel 14nm built: 2016-20
    ports: active: none empty: DP-1,DP-2,HDMI-A-2 bus-ID: 00:02.0
    chip-ID: 8086:3e98 class-ID: 0380
  Device-2: NVIDIA GP108 [GeForce GT 1030] vendor: Gigabyte driver: nvidia
    v: 550.76 alternate: nouveau,nvidia_drm non-free: 545.xx+ status: current
    (as of 2024-04; EOL~2026-12-xx) arch: Pascal code: GP10x
    process: TSMC 16nm built: 2016-2021 pcie: gen: 2 speed: 5 GT/s lanes: 4
    link-max: gen: 3 speed: 8 GT/s ports: active: none off: HDMI-A-1
    empty: DVI-D-1 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:1d01 class-ID: 0300
  Display: server: X.Org v: 21.1.13 with: Xwayland v: 23.2.6 driver: X:
    loaded: modesetting,nvidia unloaded: nouveau alternate: fbdev,intel,nv,vesa
    dri: iris gpu: nvidia,nvidia-nvswitch display-ID: :0 screens: 1
  Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 81 s-size: 602x331mm (23.70x13.03")
    s-diag: 687mm (27.05")
  Monitor-1: HDMI-A-1 mapped: HDMI-0 note: disabled model: Acer KB272HL H
    serial: <filter> built: 2022 res: 1920x1080 hz: 75 dpi: 82 gamma: 1.2
    size: 597x336mm (23.5x13.23") diag: 685mm (27") ratio: 16:9 modes:
    max: 1920x1080 min: 640x480
  API: EGL v: 1.5 hw: drv: intel iris drv: nvidia platforms: device: 0
    drv: nvidia device: 2 drv: iris device: 3 drv: swrast gbm: drv: nvidia
    surfaceless: drv: nvidia x11: drv: nvidia inactive: wayland,device-1
  API: OpenGL v: 4.6.0 compat-v: 4.5 vendor: nvidia mesa v: 550.76
    glx-v: 1.4 direct-render: yes renderer: NVIDIA GeForce GT 1030/PCIe/SSE2
    memory: 1.95 GiB
  API: Vulkan v: 1.3.279 layers: 4 device: 0 type: discrete-gpu
    name: NVIDIA GeForce GT 1030 driver: nvidia v: 550.76 device-ID: 10de:1d01
    surfaces: xcb,xlib device: 1 type: integrated-gpu name: Intel UHD
    Graphics 630 (CFL GT2) driver: mesa intel v: 24.0.5-arch1.1
    device-ID: 8086:3e98 surfaces: xcb,xlib device: 2 type: cpu name: llvmpipe
    (LLVM 17.0.6 256 bits) driver: mesa llvmpipe v: 24.0.5-arch1.1 (LLVM
    17.0.6) device-ID: 10005:0000 surfaces: xcb,xlib
Audio:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH cAVS vendor: Dell driver: snd_hda_intel
    v: kernel alternate: snd_soc_skl,snd_sof_pci_intel_cnl bus-ID: 00:1f.3
    chip-ID: 8086:a348 class-ID: 0403
  Device-2: NVIDIA GP108 High Definition Audio vendor: Gigabyte
    driver: snd_hda_intel v: kernel pcie: gen: 3 speed: 8 GT/s lanes: 4
    bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0fb8 class-ID: 0403
  API: ALSA v: k6.8.7-zen1-2-zen status: kernel-api tools: N/A
  Server-1: PipeWire v: 1.0.5 status: n/a (root, process) with:
    1: pipewire-pulse status: active 2: wireplumber status: active
    3: pipewire-alsa type: plugin 4: pw-jack type: plugin
    tools: pactl,pw-cat,pw-cli,wpctl
Network:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH CNVi WiFi driver: iwlwifi v: kernel
    bus-ID: 00:14.3 chip-ID: 8086:a370 class-ID: 0280
  IF: wlo1 state: down mac: <filter>
  Device-2: Intel Ethernet I225-V driver: igc v: kernel pcie: gen: 2
    speed: 5 GT/s lanes: 1 port: N/A bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 8086:15f3
    class-ID: 0200
  IF: enp3s0 state: up speed: 2500 Mbps duplex: full mac: <filter>
  Info: services: NetworkManager, smbd, systemd-timesyncd
Bluetooth:
  Device-1: Intel Bluetooth 9460/9560 Jefferson Peak (JfP) driver: btusb
    v: 0.8 type: USB rev: 2.0 speed: 12 Mb/s lanes: 1 mode: 1.1 bus-ID: 1-14:5
    chip-ID: 8087:0aaa class-ID: e001
  Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: down bt-service: enabled,running
    rfk-block: hardware: no software: yes address: <filter> bt-v: 5.1 lmp-v: 10
    status: discoverable: no pairing: no
Drives:
  Local Storage: total: 2.27 TiB used: 692.06 GiB (29.7%)
  SMART Message: Required tool smartctl not installed. Check --recommends
  ID-1: /dev/nvme0n1 maj-min: 259:0 vendor: Crucial model: CT500P3PSSD8
    size: 465.76 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 63.2 Gb/s
    lanes: 4 tech: SSD serial: <filter> fw-rev: P9CR413 temp: 24.9 C
    scheme: GPT
  ID-2: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Western Digital
    model: WD20EARX-00PASB0 size: 1.82 TiB block-size: physical: 4096 B
    logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s tech: N/A serial: <filter> fw-rev: AB51
    scheme: MBR
Partition:
  ID-1: / raw-size: 232.52 GiB size: 232.52 GiB (100.00%)
    used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs block-size: 4096 B dev: /dev/nvme0n1p5
    maj-min: 259:5
  ID-2: /boot/efi raw-size: 100 MiB size: 96 MiB (96.00%)
    used: 35.7 MiB (37.2%) fs: vfat block-size: 512 B dev: /dev/nvme0n1p1
    maj-min: 259:1
  ID-3: /home raw-size: 232.52 GiB size: 232.52 GiB (100.00%)
    used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs block-size: 4096 B dev: /dev/nvme0n1p5
    maj-min: 259:5
  ID-4: /var/log raw-size: 232.52 GiB size: 232.52 GiB (100.00%)
    used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs block-size: 4096 B dev: /dev/nvme0n1p5
    maj-min: 259:5
  ID-5: /var/tmp raw-size: 232.52 GiB size: 232.52 GiB (100.00%)
    used: 24.56 GiB (10.6%) fs: btrfs block-size: 4096 B dev: /dev/nvme0n1p5
    maj-min: 259:5
Swap:
  Kernel: swappiness: 133 (default 60) cache-pressure: 100 (default) zswap: no
  ID-1: swap-1 type: zram size: 31.14 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: 100
    comp: zstd avail: lzo,lzo-rle,lz4,lz4hc,842 max-streams: 6 dev: /dev/zram0
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 30.0 C pch: 36.0 C mobo: 26.0 C gpu: nvidia
    temp: 36 C
  Fan Speeds (rpm): fan-1: 979 gpu: nvidia fan: 33%
Info:
  Memory: total: 32 GiB available: 31.14 GiB used: 2.65 GiB (8.5%)
  Processes: 284 Power: uptime: 2h 47m states: freeze,mem,disk suspend: deep
    avail: s2idle wakeups: 0 hibernate: platform avail: shutdown, reboot,
    suspend, test_resume image: 12.41 GiB services: csd-power,upowerd
    Init: systemd v: 255 default: graphical tool: systemctl
  Packages: pm: pacman pkgs: 1691 libs: 506 tools: pamac,paru Compilers:
    gcc: 13.2.1 Shell: garuda-inxi (sudo) default: Bash v: 5.2.26
    running-in: gnome-terminal inxi: 3.3.34
error: could not register 'chaotic-aur' database (database already registered)
Garuda (2.6.26-1):
  System install date:     2024-04-23
  Last full system update: 2024-04-28
  Is partially upgraded:   No
  Relevant software:       snapper NetworkManager dracut nvidia-dkms
  Windows dual boot:       Yes

Those weather icons come from your chosen desktop icon theme. Have you changed your icon theme? On my system, the Adwaita, Papirus and Qogir icon themes all display their different weather icons in the Weather Applet when I change icon theme.

I didn’t think so, My
mouse pointer: Adwaita
Aplications: Sweet-Dark
Icons: BeautyLine
Desktop: Sweet-Dark

Solved, found it, the Options in the Weather Applet Custom Icons in popup was turned off, didn’t think I messed with it never had to on any other machine, guess maybe it started off default IDK. They all work now. :+1:

2 Likes

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.